dimarts, 12 de juny de 2012

Uns polítics preocupats i responsables


Ningú no diria que fa només dos dies Europa aprovà un rescat per a Espanya. Ningú no diria que el risc d’enfonsament del sistema bancari i el “corralito” planeja sobre els nostres caps. Ningú no diria que la situació econòmica és insostenible. Ningú no diria que la caixa més forta del sistema va volar pels aires fa un mes i que el govern no accepta ni una mísera comissió d’investigació (ni que siga per fer el panoli en el Parlament durant una estoneta i fer vore que aclarim alguna cosa sobre els fets).

I ningú no diria que està passant tot això, no només perquè el President ho deixe tot per assistir a un partit de futbol, sinó perquè hui es debat en el Congrés dels Diputats una reforma de la Llei de l’Esport que pretén castigar tots aquells que atempten contra els símbols espanyols en les competicions esportives.
Que no, que no és cap broma!!

Es tracta d’una proposta, com no, del PP valencià, que es veu que no té cap problema per resoldre en la seua estimada terra i, una vegada que ha fet els seus deures, vol rescatar Espanya de tots eixos intransigents, antidemocràtics, estúpids i bàrbars que es dediquen a xiular l’himne espanyol en un recinte esportiu.


I allà estan els nostres representants debatent una llei que acabe amb esta aberració pública, preocupant-se pel que més ens preocupa a tots, netejant eixa imatge immillorable de poble espanyol, gran i lliure que ara per ara corre un perill tan imminent com demostren les 300.000 manifestacions que s’han fet arreu del país per demandar que es legisle ja, ara, en este precís instant, este tema tan espinós.

Però com que tenim uns polítics tan competents i tan eficaços i tan intel·ligents i tan ocurrents i tan brillants que no deixen passar l’oportunitat de millorar les nostres vides amb els seus debats, les seues propostes i les seues decisions; com que tenim uns polítics que, fins i tot, tenen temps de vore partits de futbol en directe després de rebre 100 milions d’euros en bitlles de 20 i repartir-los entre els bancs més perjudicats pels ciutadans irresponsables que els enfonsaren amb les seues nòmines baixes, els seus negocis frustrats i les hipoteques que no pagaren, no ens hem de preocupar de res.

De fet, com és possible que premiem tota esta gent abnegada i de bona voluntat xiulant l’himne que els representa en un partit de futbol? No, home, no, això no pot ser.

Sort que ja ho van a resoldre amb fortes multes (i empresonant si cal) als incívics que no saben vore ni respectar el país que els ha fet lliures, rics i generosos.